Halılarınız özelliklerine bakılırsa tam otomatik ve yarı otomatik makinelerde temizlenmektedir.
Eklenme Tarihi : 20.11.2022 | Görüntüleme Sayısı : 1027

Halılarınız özelliklerine bakılırsa tam otomatik ve yarı otomatik makinelerde temizlenmektedir. Tam otomatik halı yıkama makinelerinin kullanıldığı sistemlerde halı makineye verilir. Bu makineler yürüyen konveyör bant sistemine dayalı makinelerdir. Halı bant üstünde ilerlerken değişik ünitelerden geçer. Bu işlemler sırasıyla ısıtma, şampuanlama, 2 birim fırçalama (alt ve üst yüzeyinden), durulama, vakumlama, rulo ve sarmadır. Yarı otomatik makinelerde işlem sırası ise düz bir zeminde bulunan ilaçlanmış halının fırça makineleri ile ön ve arka kısımlarının yıkanması ve sonrasında durulanmasıdır. Bu işlem bilhassa duyarlılık gerektiren kıymetli (Milas, Kars, Nepal, Kilim vb.) halılarda uygulanmaktadır.

Step Halı Yıkama
fabrikamızda en fazlaca itina gösterilerek temizliği meydana getirilen halı türüdür. Temizliği bir fazlaca zahmetli olan step halılarınızı itinayla ilk günkü benzer biçimde tertemiz ve pırıl pırıl yıkıyoruz. Fabrikamızda her cins halıya ayrı hususi yıkama şekilleri kullanılır.

Step halılarınız adresinizden parasız servisimizle alınır, tam otomatik makineler ve bitkisel hususi şampuanlarla yıkanır, hususi kurutma odalarında, dış ortamın kir ve tozundan uzakta kurutulur.

Tamamen kuruyan step halınız, son kontrolleri de yapılarak ambalajlanır ve yalnız 4 gün içinde tekrardan adresinize teslim edilir.

Derinlemesine temizlenmiş, ilk günkü canlılığına kavuşmuş kıymetli step halılarınız, temizliğin yanında hijyene de haiz olur, evinizde uzun devam eden hoş kokusuyla size refah verir. Ustalaşmış step halı yıkama hizmetini ekonomik fiyatlarla sunan firmamızı arayıp, tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz..

El Dokuma Halı Yıkama
El dokuma halı yıkama maalesef birçok firmanın tedbirsizliği ve acemiliği yüzünden müşterilerimizin çekindiği bir iştir. Bazen rengi soldurulan, yıpratılan halılar yüzünde siz de haklı olarak, el dokuması halılarınızı yıkatmaktan vazgeçmiş olabilirsiniz. Firmamız, size el dokuma halı yıkama mevzusunda ustalaşmış ve deneyimli çözümleri süratli bir halde sunmanın sözünü veriyor.

Kullandığımız hususi yıkama şekilleri ve hususi temizleyicilerle halılarınızı, emanetimiz benzer biçimde koruyarak yıkıyor ve kurutuyoruz. Parasız servisimizle, ayağınıza kadar gelip teslim aldığımız el dokuması halılarınızı itinayla hiçbir solma, yıpranma riski olmadan, en uygun şekilde, yarı otomatik makinelerle yıkıyoruz. Üstünde hiçbir kir kalmıyor ve hususi kurutma odalarına alıyoruz. Bir tek iki gün içinde teslim edilen halılarınızı ambalajlamadan evvel son kontrolleri de yapılıyor, gerektiğinde bozulmuş saçakları, püskülleri tekrardan örülüyor. Bizi arayın sizi ustalaşmış halı temizliğinin rahatlığıyla tanıştıralım…

Milas Halı Yıkama
dikkat ve itina isteyen bir iştir. Zaman içinde kirlenen milas halılarınızı silerek yalnız kirlerin dibe gömülmesini sağlarsınız. Firmamız ustalaşmış yıkama şekilleri ile kıymetli milas halılarınızı uygun bir halde yıkar, tertemiz yapar, halılarınız hiçbir solma, yıpranma riski almadan size pırıl pırıl bir halde gelir.

Halılarınızı istediğiniz gün ve saatte, parasız servisimizle adresinizden alıyoruz. Hususi ayarlanmış yıkama seçenekleri ile duyarlı bir halde yıkanan halılarınızda hiçbir kir kalmıyor. Hususi kurutma odaları yardımıyla dış ortamın tozundan uzakta kuruyor ve size tertemiz, hijyenik bir halı teslim ediyoruz. Halılarınız size getirilmeden ilkin tüm kontrolleri yapılır, istendiğinde saçakları tekrardan örülür ve ambalajlanır. Teslim süremiz yalnız maksimum 4 gündür. Ustalaşmış yıkama seçenekleri ve uzman ekibimizle tanışın, sizi ekonomik ücretlerimiz hakkında bilgilendirelim.

Şagi Halı Yıkama
Şagi Halı Yıkama size hoş görünümlü şaggy halılarınızın temizliğinde son aşama rahat ve ergonomik çözümler sunuyor. Aldığınız günkü güzel canlı görünümünü zaman içinde kaybeden bu halılarınızı hususi yıkama yöntemleriyle, otomatik makineler ve organik şampuanlarla yıkıyoruz, tertemiz ve hoş kokulu halılara ve hijyenik temizliğe haiz oluyorsunuz.

Firmamızın parasız servisi haftanın her günü ayağınıza kadar gelmiş olarak halılarınızı teslim alır, özenle yıkar, hususi olarak hazırlanmış klimalı odalarda, tozdan uzakta kurutur ve yalnız 4 gün içinde tüm kontrolleri yapılmış ve ambalajlanmış bir halde size teslim eder. Halılarınız emanetimizdir, bizlere emanet ettiğiniz halılarınız, özenli ellerce bakımı yapılmış, ilk günkü benzer biçimde pırıl pırıl olarak size teslim edilir. Firmamızın ekonomik shaggy halı yıkama ücretleri ve öteki detaylar hakkında informasyon almak için bizi arayın.

Antika Halı Yıkama
Antika Halı Yıkama şirketi, size kıymetli antika halılarınızı yıpratmadan temizlemenin sözünü veriyor. Kıymetli antika halılarınızın solma ihtimali yüzünden yıkatmaktan çekindiğiniz günler eskide kaldı. Firmamız, her halıyı özelliğine bakılırsa ayırarak temizliyor. Yıpratmıyor, soldurmuyor ve seneler öncesinin canlı renklerine kavuşturuyor.

Yıkama fabrikamızdaki otomatik ve yarı otomatik makinelerle türüne uygun organik şampuanlar seçilerek yıkanan halılarınızın gerektiğinde ufak onarım işleri de tarafımızdan yapılır, kopmuş saçak ve püskülleri tekrardan örülür. Yılların tozunu üstüne taşıyan antika halılarınızı yıkadığımızda, halının taşımış olduğu akarlar da yok olur ve alerjik riskler ortadan kalkar. Halılarınız emanetimizdir, her türlü risklere karşı güvence edilerek yıkanırlar.

İtinayla tertemiz ve hijyenik olarak yıkanan kıymetli halılarınızı hususi hazırlanmış klimalı kurutma odalarında dış ortamın tozundan uzakta kurutuyoruz. Adresinizden aldığımız halılar, 4 gün içinde temizlenmiş, kurumuş, tüm kontrolleri yapılmış olarak adresinize teslim edilir. Uygun fiyatlı antika halı yıkama fiyatlarımız ve öteki tüm detaylar için bizi arayın…

Yün Halı Yıkama
Yün halı yıkama, hem zahmetli hem de evde kurutması zor bir iştir. Yün halılarınızı sildiğinizde bile derhal kurumayan halılar fena kokar ve temizleneceği yerde rutubetlenir hasar alabilirler. Firmamız, yün halılarınızı her türlü solma ve yıpranma risklerinden koruyarak yıkar. Hususi olarak ithal edilen halı yıkama şampuanları ve son teknoloji ürünü otomatik ve yarı otomatik makinelerle halılarınız türüne uygun sertlikte temizlenir, toz, kir, kir ve akarlarından kurtulur.

Firmamızda, halılarınızın sökülen ilmikleri de tekrardan yapılır, halının türüne ve rengine en uygun iplik seçilerek özenle onarım edilen halılarınızın bozulan saçakları ve püskülleri de tekrardan örülür. Yıkadığımız tüm halılar benzer biçimde yün halılarınızı da hususi hazırlanmış klimalı odalarda bekleterek kurutuyoruz. Böylece dış ortamın kir ve tozundan korunarak hijyenini kaybetmiyor. Adresinizden alınan halılar temizliği ve bakımı yapıldıktan sonrasında tüm kontrolleri yapılır ve ambalajlı olarak yeniden adresinize teslim edilir. Teslim süremiz 4 gündür. Ustalaşmış yıkama hizmetimiz için bizi arayın, size canlı renklerine kavuşmuş, hoş kokulu halıları sunalım…